KSO #1 (31.08.2021)
Kategori: Trening
Kart/område: Hamresanden
Arrangør: KOK/Oddersjaa/Sør
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 2.63 km
Tid: 12:23
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 172
Løp kontrollert hardt. For det meste grei gjennomføring, men en idiotfeil til 3.post. Min egen feil, i og med at jeg burde sett postskjermen som stakk fram bak strømuttaket da jeg kom ut mellom bygningene, men da jeg ikke gjorde det, ble jeg noe forvirra av kartet: I min forestillingsverden har blått på kartet noe med vann å gjøre, og løp derfor mot brannslangen i stedet for mot noen av strømuttakene. Men har var visst blå runding strømuttak, mens brannslangeboksen var vurdert som stor nok til å få sitt eget lille bygningstegn.

Tapte i tillegg litt til 11., der jeg ut fra kartet hadde bestemt meg for å løpe rundt, begynte å løpe rett på siden det så mye finere ut i terrenget, men ombestemte meg igjen fordi jeg tenkte at "det må jo være noe vanskelig gjennomtrengelig der, når kartet er så grønt". Og det var det sikkert også - da kartet var nytt i 2011.

Hm, ble kanskje litt mye klaging her... Bortsett fra 3. og 11.post er jeg greit fornøyd med løpet, og de nevnte merkverdighetene i kartet hadde ikke ført til tidstap hvis jeg hadde brukt øynene på litt mer matnyttig vis.
Vis kommentarer (2)
 
KSO #1 (31.08.2021) KSO #1 (31.08.2021)