Hjalmarløpet (KM mellom VTOK) (14.08.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tønnesåsen
Arrangør: Skien OK
Land: Norge
Disiplin: Kortdistanse
Distanse: 3.21 km
Tid: 21:46
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 172
Gjensyn med NM-terrenget fra 2002 (lang + kort Q), uten at jeg husker så mye mer enn plasseringene fra disse løpene. Fra stafetten i Bø derimot (3.plass) har jeg flere "videosnutter" jeg spiller av jevnlig.

Men over til dagens løp. Fokus for dagens løp var rett og slett å komme seg så fort som mulig fra start til mål.

1) Trodde jeg passerte kollen før posten lenger nord, og hjalp dermed ikke med en god retning. Så etter hvert bunnen av dalen uten å se høydepunktet/posten, og skjønte at jeg var for langt til venstre.
2-4) OK
5) Vurderte rett på, men så at man kunne utnytte stiene til noe bedre løpbarhet på en høyresving. Surra litt med stiene midtveis, men hadde hele tida fart i strekkretningen, så tapte ikke så mye på det.
6) Hadde tenkt å løpe rett til høyre for kollen, men dårlig utgang fra 5. gjorde at jeg i stedet havna til venstre. Tapte nok litt på dette, men bra fart og retning ned i posten.
7) Begynte å løpe litt venstre, men så at det var passasje mellom skrentene sørøst for posten.
8) OK
9) Burde løpt litt mer direkte inn i posten.
10) OK
11) Bestemte meg tidlig for å løpe rundt, og tror det var greit. Men tapte noen irriterende (10?) sekunder inn i posten fordi jeg var sløv og runda for mye. Tenkte "barbere" høyrekanten av grøntfeltet, men innså litt for seint at vegetasjonens karakter ga inntrykk av et noe større grøntfelt enn det som er tegna på kartet (men visste at jeg ikke skulle ned den siste kurva, så bommen var fullstendig min egen feil)

Alt i alt litt irriterende småfeil i hver ende, samt at jeg var litt for lite på forskudd med strekkplanlegginga på noen strekk, men ellers en gjennomføring jeg er greit fornøyd med. Fysisk begynner det også å komme seg. Har nok fortsatt et stykke igjen til f.eks. å matche de som er ute og representerer landet i helga, men trøkk og løpsfølelse er iallfall klart bedre enn for noen uker siden.
Vis kommentarer (0)
 
Hjalmarløpet (KM mellom VTOK) (14.08.2021) Hjalmarløpet (KM mellom VTOK) (14.08.2021)