O-intervall Uglebo (03.08.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Uglebo
Land: Norge
Distanse: 6.04 km
Tid: 54:47
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 167
Kontrollert hardøkt, dvs løp hardt, men uten å presse max, sp. i motbakkene. Starta 30 sek foran løyplegger (Håvard W) på hvert drag, og løypa var i tillegg nivågafla. Hovedfokus på å hele tida vite hvor jeg skal.

Drag 1 (13.01 min):
1) Følte jeg kom greit inn på kartet, men vinkla litt feil fra kollen foran ringen, og skjønte plutselig ikke helt hvor jeg var. Stod litt før jeg klarte å lese meg inn, og skjønte at jeg befant meg på hjelpekurvenesa med skrent i enden.
2, 3) OK
4) Greit til steingjerdet før posten, men ikke helt sikker på hva som skjedde etter det. Prøvde å telle søkk foran meg, men kan likevel se ut som jeg begynte å kikke etter steinen litt for tidlig. Kikka imildertid over mot kollen bak posten også, så litt rart at jeg ikke så den da, eller iallfall skjønte at jeg skulle dit. Fortsatte etter å ha stått ei stund og lurt/leita.
5) Prøvde å nullstille etter forrige post, og greit inn på kartet igjen, samtidig som ting stemte godt nok til at jeg skjønte at jeg måtte vært i nærheten også på 4.posten.
6) Litt ubesluttsom om jeg skulle løpe i myr/søkk til høyre eller rett på. Greit da jeg fikk bestemt meg og kom i gang.
7) Greit, bortsett fra litt dårlig trasévalg opp mot den siste grå kollen. Hadde nok tapt "spurten" uansett, men nå ble jeg bak med god margin.

Drag 2 (16.58 min):
8) Surra litt på stien der den deler seg etter ca. 100 m. Litt usikker på akkurat hvor jeg kryssa dalen ved 10-tallet, men forstod etter hvert at jeg sannsynligvis befant meg oppå den høyeste kollen. Fikk dette bekrefta da jeg kom ned mot det dype søkket, og tok posten greit derfra.
9) OK
10) Tok av fra stien, og skulle bare følge søkket til posten, men syntes ikke det stemte helt, og ble usikker på om jeg var kommet for langt til høyre. Dro opp på kollen, men stod da og så ned mot stien igjen, og skjønte at jeg hadde vært på rett vei. Dro ned, og så da høydepunktet.
11) Litt på etterskudd og knota litt i noe busker/vindfall ut fra posten, men fikk så kurs mot myra og runda over kollen til posten.
12) Burde kanskje løpt mer rett på her, men lett å bli dratt ut søkket, og da tror jeg det var greit å fullføre høyre.
13) Usikker på om det var dumt eller smart å runde kollen. Fikk øye på steinen litt seint.
14) OK
15) Bra gjennomføring ut til stien, og greit videre til den siste kollen. Ikke bestemt nok på retningen, og kom til kanten uten å se posten. Nølte litt før jeg skjønte at jeg skulle litt til venstre, og fant skrent (og Håvard).

Drag 3 (17.26 min):
16, 17) God start. God kontroll og flyt.
18) Grei kontroll, men slapp meg unødvendig langt ned i det grønne søkket før posten. Fikk dermed unødvendig mye klatring opp igjen.
19) Følte jeg hadde grei kontroll og framdrift bortover lia, men ble usikker og nølte litt da jeg kom til det gule området før posten. Fortsatte imidlertid, og traff bekken og høydepunktet bak.
20) Runda den dype dalen. Kom opp over kanten ved kollen med skrent, og derfra var posten grei.
21) OK gjennomføring fram til den store myra. Sleit litt med å finne starten av stien videre. Kunne også kutta litt råere i neste stikryss. Valgte å ta posten fra den lille, gule myra, men kunne like gjerne fulgt stien litt lenger.
M) Burde løpt litt mer i fartsretningen ut fra posten. Først i mål, etter å ha løpt alene hele veien.

Alt i alt ganske fornøyd med mye av gjennomføringa, selv om det ble litt småsurr/(unøvendig?) nøling på spesielt 1., 4., 8., 10., og 15. Føltes ganske bra løpsmessig, selv om beina ikka var veldig pigge, og bedre følelse ettersom beina ble myka opp utover i økta. Bra å få ei økt med andre folk i skogen, etter å ha sulla mye for meg selv den siste måneden.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Uglebo (03.08.2020) O-intervall Uglebo (03.08.2020)