O-intervall Joreidheia (30.07.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Joreidheia
Land: Norge
Distanse: 7.81 km
Tid: 64:29
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 168
Moderat hardøkt (~I3), fokus på å vite hvor jeg skal + bruke blikket aktivt.

1) GPSen antyder en fs her... Antar jeg forveksla den gule myra i vest med myrdraget opp mot posten.
2) Nølte litt ned mot posten
3) Kom til en stein og stoppa klokka, men syntes ved nærmere ettersyn at jeg var litt for nær toppen. Fortsatte derfor litt halvhjerta til en stein litt lenger ned. Men ser ut som den første steinen var den riktige.

5) Litt usikker på trasévalget her. Fikk ei ganske bratt kneik midtveis, så mulig jeg kunne fått denne litt slakere ved å runde enda mer høyre. Tett inn mot posten, men grei kontroll.

7) Veide bratt kneik i starten rett på mot det jeg antok var dårlig løpbart myrsøkk til høyre. Valgte feil (i følge bakstartende observatør), men gjennomførte greit.
8) Bra gjennomføring første halvdel, men ble plutselig usikker etter søkket på tvers fordi jeg syntes det skrådde altfor mye ned rett til høyre for meg. Fortsatte etter hvert, men fikk en ny sving da jeg sikta meg inn på feil stein inn mot posten.
9) Fulgte nok ryggen til Håvard (som passerte meg da jeg surra inn mot 8.post) litt for ukritisk ut fra posten, men iallfall fornøyd med at jeg fikk korrigert meg inn før det ble noen stor feil av det.

11) Hadde egentlig tenkt å følge myra lenger og ta posten fra høyre, men endra plan da myra var tyngre enn forventa. Burde kanskje heller valgt en mellomløsning for å spare litt høyde, i stedet for å løpe helt over toppen.
12) Stoppa klokka da jeg var omtrent midt i ringen uten å se noen stein. Fant den relativt raskt under noen busker etter en liten leiteaksjon.

Totalt sett rimelig fornøyd med økta, selv om det ble litt unødvendig surr her og der, spesielt på 3.draget. Følte terrengløpinga gikk ganske bra (til meg å være) i dag, men det det kan jo også ha noe med at jeg ikke løp helt max fart å gjøre, så får spare litt på optimismen.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Joreidheia (30.07.2020) O-intervall Joreidheia (30.07.2020)