KM mellom AOK (27.06.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Takserås
Arrangør: Vegårshei IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.55 km
Tid: 34:04
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 170
Årets første "helt vanlige" (bortsett fra spriten, men den begynner jo å bli en vane den også) o-løp, med fast starttid og vanlige aldersklasser.

1) Fikk raskt oversikt over førstestrekket, løfta blikket og så søkket jeg skulle opp.
2) Retning og rett i.
3) Løp greit med passe kontroll til jeg nærma meg posten. Ble der litt usikker på hvilken rygge jeg var på vei ut, men fortsatte til jeg så den gule kollen til høyre og styrte ned i posten.
4) Retning ned til myra og retning/kontroll med koller derfra.
5) Bra helt til inne i ringen, der jeg var litt for fokusert på å komme meg dit jeg trodde posten lå (på baksida av kollen) i stedet for å speide etter den virkelige posten. Fikk ganske raskt øye på posten på sørøstsida av kollen da jeg innså at den ikke var bak, men klatring gjennom vindfall tok tid, og tapte ca 15 sek her.
6) Tror jeg valgte en grei mellomting av å løpe rett på og runde helt, men burde løpt mer direkte mot posten siste 1/3 av strekket.
7) OK
8) OK, kontroll med høydepunktet da jeg passerte stien.
9) Kikka både på å løpe venstre og flere rett på/høyre-varianter, men endte likevel på en dårlig variant. Veldig tungt å løpe i myra langs vannet/bekken, og hadde et par skikkelige tryningser da jeg tråkka i hull som skjulte seg under grasset. Burde endra plan og kommet meg litt opp i lia da jeg innså hvordan det var der. Tapte ca. halvminuttet på strekket, men noe av dette kan også skyldes at varmen begynte å kreve sitt i solsteika bortover myra, og møtte litt veggen i bakken opp mot posten.
10) OK
11) Kikka på å løpe venstre, men klarte ikke helt å ta en beslutning og løp rett på. Fant en fin trasé, men er nok noen sekunder raskere å løpe venstre, samtidig som det er enklere. Tapte litt da jeg stoppa fordi jeg skjønte at jeg måtte ha passert stien ut å se den, men skjønte at jeg var i myra og fortsatte.
12) Retning mot kollen og videre mot søkket.
13) Oppsatt på å komme meg raskest mulig ut på stien, men burde nok holdt den kursen jeg hadde de første meterne ut fra 12.post.

Alt i alt et greit løp. Minus for surret i ringen på 5.post, dårlig veivalg til 9.post og ikke helt bra veivalg til 11. Fysisk følte jeg at jeg klarte å gire opp et hakk i forhold til f.eks. karuselløpet på onsdag. Varmen gjorde at det føltes gradvis seigere underveis, men fornøyd med at jeg klarte å holde meg sånn nogenlunde i gang fram til mål.
Vis kommentarer (0)
 
KM mellom AOK (27.06.2020) KM mellom AOK (27.06.2020)