AOKs kretstrening Flakk (30.05.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Vestre Mollestad
Land: Norge
Distanse: 7.29 km
Tid: 64:23
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 172
Siden løypa var såpass lang, bestemte jeg meg for å gjennomføre som ei moderat hardøkt, men ev. kjøre på litt hardere i "løpbare" motbakker, hvis dette kunne holde meg løpende lenger.

Synes det gikk rimelig greit første del av løypa. Knota litt i grønten inn/ut av 2.post, men synes ellers jeg klarte å få brukbar framdrift.

Stolte ikke på kompasset til 8. og fikk en liten sving der. Med litt slitne bein var utforløpinga til 9., 10. og 11. et sorgens kapittel. Skal jeg nevne noe positivt, var det at jeg fikk trent på dette, men samtidig må det vel helst kunne betegnes som feil-læring når man løper så tregt.

Gjenvant litt selvtillit da kompasset leda meg rett i 12., men var nå ikke i stand til å få opp noe fart lenger, så det gikk veldig tregt.

Gjorde det meste galt til 15.post, med parallellfeil både ut av 14. og inn mot 15. Etter det var jeg mentalt sett ganske ferdig med økta. Hadde fått ei grei hardøkt i tid og intensitet, fått noen positive opplevelser mtp terrengløping og form første del av løypa, men blitt minnet på at det er langt igjen til anstendig nivå etter 8.post. Samtidig er erfaringene med å prøve å presse seg når forsommerdagssirupen kommer snikende, at dette gir lite utbytte, så siste del ble hovedfokus på å komme seg til mål uten å gjøre noe hårreisende dumt.
Vis kommentarer (0)
 
AOKs kretstrening Flakk (30.05.2020) AOKs kretstrening Flakk (30.05.2020)