KOK cola cup #4 (28.11.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Vestheiene
Arrangør: KOK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.67 km
Tid: 39:44
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 166
Omvendt jaktstart basert på poeng fra de tidligere løpene + litt skjønn fra løpsleder. Planen min var å holde intensiteten rundt moderat hardt, men orientere solid vha gode strekkplaner og bestemte retninger.

Men deler av planen gikk vel egentlig i vasken allerede til 1.post, da det ikke kan sies å være en god plan å basere (natt-)orienteringa på å bruke stinettet rundt Gråmannen, samtidig som jeg for ei stund glemte at jeg hadde kompass med meg. Inn mot 1.post gikk jeg glipp av stikrysset, og trodde jeg passerte stien på tvers da jeg egentlig var kommet til kollen foran posten. Men med denne teorien i bånn, var det selvsagt lite annet som stemte, og virra rundt i halvannet minutt før jeg innså hvor jeg var.

Greit første del av 2.strekket, men tok så noen dårlige mikroveivalg som brakte meg på feil side av myra og ga en ekstrasving inn mot posten

Evnen til å lære av tidligere feil var visst ikke spesielt stor i kveld, og til 3.post bestemte jeg meg igjen for å prøve å følge stien. Så noen blåmerker i starten, men fortsatte så litt for optimistisk lenge før jeg innså at jeg neppe befant meg på stien lenger. Det gikk et nytt halvannet minutt her før jeg relokaliserte meg selv endelig på myra foran posten.

Var bestemt på å stole på kompasset til 4.post, men forsettet varte ikke lenger enn til da jeg så en fristende stein litt til høyre (under ringen på dette kartet).

Deretter gikk det vel egentlig bedre, helt til jeg plutselig fikk for meg at jeg var kommet ned på stien lenger til høyre på vei til 16.post.

Totalt sett lite å skryte av, det her. Men håper iallfall litt av leksjonen om kompassets betydning i nattorientering festa seg i hjernebarken.
Vis kommentarer (0)
 
KOK cola cup #4 (28.11.2019) KOK cola cup #4 (28.11.2019)