Forkorta langdistanse Gillingsrød (23.06.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Gillingsrød
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 6.55 km
Tid: 50:57
Gj.sn. HR: 150
Maksimum HR: 165
Planen var å løpe moderat hardt i 50 minutter og se hvor langt jeg kom på den tida. Dette viste seg å være temmelig kort, siden det var en dag da lite fungerte...

1) Grei start. Følte det gikk sakte, men rett i.
2) Vurderte å prøve å gjøre noe smart, men fant ikke på noe smart å gjøre. Burde imidlertid runda den første kollen litt mer. Kontroll da jeg kom opp på toppen, men da jeg så kollen med skrent og tenkte denne kunne være kollen i ringkanten, glemte jeg alt av kompass og retning. Leste meg inn på de store gule kollene. Tapte drøyt 1.30 min.
3) OK til jeg begynte å kikke etter posten et hakk for høyt. +20 sek.
4) Så ingen bedre alternativer enn rett på. Burde runda Bjørndalsmyra helt og løpt litt mer rett på inn i posten, ellers grei trasé tror jeg.
5) For en gangs skyld full kontroll rett i, men da hang posten feil...
6) Strøyk forbi posten. +1.20 min.
7) Vedlig usikker på hvor jeg skulle dra opp. Full kontroll ved steinen i søkket da jeg kom opp, men skrantende selvtillit og stoppa for langt til venstre. +20 sek.
8) Stoppa på strekket og vurderte om jeg skulle fortsette løypa eller løpe mot mål, ellers ok.
9) Løp til klokka klang.

Kort oppsummert elendig. Forsåvidt relativt positivt mtp seteskaden, men kjennes ut som jeg har overbelasta noen andre muskler på baksiden, for der var det lite futt i dag. Ser av GPSen at formen ikke var fullt så elendig som antatt, men likevel selvsagt altfor dårlig. Også altfor lite selvtillit i orienteringa. Uten tro på at man vil finne fram, ble det for lite presisjon inn i postene. Og symptomatisk for dagen at en av de få postene jeg faktisk traff, hang feil.
Vis kommentarer (0)
 
Forkorta langdistanse Gillingsrød (23.06.2019) Forkorta langdistanse Gillingsrød (23.06.2019)