O-langtur Kvaase (24.02.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Kvaase
Arrangør: Håvard
Land: Norge
Distanse: 14.55 km
Tid: 123:24
Gj.sn. HR: 134
Maksimum HR: 154
Gafla fellesstart med løypeleggeren. Fokus på strekkplanlegging og -gjennomføring.

Stort sett stabil gjennomføring, noe som var deilig etter noen litt rufsete økter i det siste. Opplegget fungerte også bra idet vi så hverandre nok til at det hadde skjerpende effekt og man fikk tilbakemeldinger på vei- og trasévalg underveis, men der man likevel hadde følelsen av å orientere selv hele veien.

Fikk en grei start, selv om det ble en litt unødvendig venstresving ned mot 2.posten. Litt dårlig gjennomføring til 4.post, der jeg burde, og hadde planlagt, å ta bakken midtveis litt lenger til venstre. Greit til 7. og 8. Tror venstre til 9. var greit, men burde fullført venstresvingen istf å dra over toppen siste del. Sjansa på at grønten hadde vokst seg stor og mindre grønn til 10.post - noe som viste seg å stemme. Bra å bruke stitråkket første del av 14.strekket, men en liten uoppmerksomhetsfeil på stien seinere på strekket. Greit valg til 16. tror jeg, men litt dårlig gjennomføring rett etter jeg hadde tatt av stien og ikke tidsnok så myra (som var blitt en sjø).

Begynte å bli sliten på vei til 19., og lot meg friste til å følge stitråkket i grønten litt til venstre. Det var selvsagt ikke så lurt. Også nølende inn i posten, før jeg klarte å skjerpe meg og kom inn i rytmen igjen. Greit resten.
Vis kommentarer (0)
 
O-langtur Kvaase (24.02.2019) O-langtur Kvaase (24.02.2019)