Semilangstrekk Kirkebygda (07.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Kirkebygden
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 7.64 km
Tid: 72:54
Gj.sn. HR: 119
Maksimum HR: 146
Fokus på trasévalg og gjennomføring. Litt varierende. Synes jeg traff bra til 2., 4., 12. og 13. Nølte litt inn i 3.post, og til 5.burde jeg starta å runde omtrent ved stien hvis jeg først skulle ut fra streken. Greit til 8. bortsett fra litt mye myr før kollen midtveis og en liten sving inn i posten. Tenkte prøve rundt til 11.post, men traff Andrine på posten, og tok derfor motsatt av henne for å teste. Enklere enn forventa inn mot posten fordi vekstgrensene var tydelige.
Skjul kommentarer (2)
tophat jr : Hei! Artig å se hvordan dere trente på landslagssamlingen forrige uke ,takk for at du legger ut veivalgene dine med kommentarer. Er stort sett veldig enig i din egen ros og ris, men tillater meg å synse litt: S1, riktig å legge sg ørlite til høyre for streken her, det gir litegrann lettere orientering på strekket og posten er jo en klassisk høyreposte også. S2, riktig å legge seg venstre her, bra! S3, efaringsmessig kan skrentrekker som dette, være trege å forsere, vurderte du å dra mer nordover etter det første stupet? S4, offensivt, rette linjer nær streken uten unødig stigning, bra!! S5, vurderte du venstre siste halvdel her, det er tegnet et par sti-bruddstykker og slike hvite områder nær grøfter er ofte lettløpte. På grunn av kurvevinkel mot strekklinja er jo dette en venstrepost også? S6-S8 OK, bra! S9, her er vel rett på, svakt høyre midtveis, like greit? S10-13 OK, bra! S14 Enig i at litt veiløping her er bra, men du kunne kanskje løpt litt rettere via tårn mot den utydelige stien? S15-M OK, bra
Marianne: Takk igjen for kommentarer :). S3: Vurderte å dra lenger nord, men det føltes langt siden jeg allerede hadde dratt sør for det første stupet. Men det er mulig det er vel så bra, klatring tar jo tid. Venstre på S5 vurderte jeg egentlig ikke seriøst underveis. Tror både høyre, venstre og rett på er ok her om man gjennomfører bra - men da burde kanskje, som du er inne på, inngangen avgjøre at det blir venstre. S9 frister det å teste neste gang jeg er i området. Også enig i vurderinga di av S14. Da jeg kom over den første kanten ut fra 13, så jeg mot et bra sted å krysse kollen med tårnet. Men derfra er det jo egentlig ingen grunn til å ikke vinkle direkte mot omtrent der jeg kom inn på den utydelige stien.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Semilangstrekk Kirkebygda (07.11.2018) Semilangstrekk Kirkebygda (07.11.2018)