Mellomdistanse Strai (03.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Bymarka
Arrangør: Håvard
Land: Norge
Distanse: 4.61 km
Tid: 42:18
Gj.sn. HR: 137
Maksimum HR: 154
Løp rolig med fokus på å forenkle mest mulig, men være nøye nok der det krevdes. Forenklinga skulle skje ved å bruke kompass og hovedformasjoner og få opp blikket godt.

1) Vurderte å spare høyde ved å runde i starten, men dro rett på mot myra midtveis. Da jeg kom opp søkket på andre siden av myra, så jeg kollen foran posten.
2) Fikk riktig retning ut fra posten og fulgte ryggen ut.
3) Retning mot kolle med stup. Litt beveraktivitetsetterlatenskaper å runde før kollen.
4) Kom meg over kanten i starten, og deretter gammel sti oppover og retning mot myra foran posten.
5) Sikta til høyre for kollen og traff platået
6) Myr, bekkesøkk og sti. Burde danna meg et klarere bilde av postrommet før jeg forlot stien, men fornøyd med at jeg iallfall stoppa og fikk oversikt over hvor jeg skulle straks jeg fikk utsyn nedenfor stupet.
7) Vurderte å tråkle meg fram rett på, men kom til at sti rundt var enklest, og at inngangen også var ok selv om man fikk en liten trøkk opp i posten. Også en fordel å ha sett mål og 8.post.
8) Kjent fra forrige strekk
9) Traff en mann, som spurte hvor jeg kom fra, da jeg kom ut på stien. Usikker på om han mente hvor jeg var fra, hva jeg representerte, hvor jeg hadde starta turen eller hvor jeg kom fra akkurat nå, men valgte å svare i henhold til sistnevnte. Fortsatte stien til bekksøkket og opp på kollen.
10) Burde kanskje holdt meg oppå kollen, men valgte å prøve å se hvor det så best løpbart ut og løpe der.
11) Retning mot kollepartiet og den siste toppen. Igjen en liten sving fordi det så ut som en fin trasé.

Totalt sett ganske fornøyd med økta. Synes jeg klarte å få opp blikket bra de fleste steder, og klarte jevnt over å stole på planen - selv om jeg fortsatt lar meg friste til å dobbeltsjekke et eller annet innimellom. Også litt for treg ut av enkelte poster.
Vis kommentarer (2)
 
Mellomdistanse Strai (03.11.2018) Mellomdistanse Strai (03.11.2018)