O-intevall Ødemørk (29.09.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Ødemørk
Land: Norge
Distanse: 5.3 km
Tid: 40:17
Gj.sn. HR: 149
Maksimum HR: 167
Fokus på forenkling vha å plukke ut et passe antall tydelige detaljer å orientere på og bruke kompasset mellom disse. Løp moderat til moderat+ hardt.

Intervall 1:
Fikk et anfall av målestokksangst (1:7500 for første gang på lenge) inn mot 1.post (31). Greit resten av draget.

Intervall 2:
Altfor slurvete retningsløping = dårlig forenkling. Aldri helt ute av kontroll, men måtte stadig lese meg inn underveis og korrigere kursen. Det er lite effektivt.

Intervall 3:
La meg kanskje litt unødvendig høyt inn mot 1.posten, men syntes det var ganske uoversiktlig her. Litt for dårlig til å løpe med terrenget inn mot 3.post (70). Ellers greit.

Intervall 4:
Huff og huff. To feil av typen idiotisk. Begge steder fulgte jeg planen, hadde kontroll, men ble satt totalt ut av noen smådetaljer jeg ikke fikk til å stemme helt og konkluderte altfor kjapt med at jeg var et helt annet (og usannsynlig) sted. Å tro man plutselig er teleportert hører vel mer hjemme i en science fiction film enn i o-løypa, men den største feilen i forhold til dagens fokus, var at jeg leste og hang meg opp i disse smådetaljene i det hele tatt. De var ikke en del av planen, og så lenge planen stemte skulle jeg da ikke brydd meg om dem i det hele tatt. Her må øves mer.

Intervall 5:
Greit

Forbedringspotensiale her, men samtidig var det nok rett og slett en litt uvant overgang fra konkurransesesong og fokus på at helheten skal være best mulig til treningssesong med fokus på utvikling og detaljer. Sånn sett ei bra og nyttig økt der jeg synes jeg lærte både av det jeg gjorde bra og det jeg ikke gjorde bra.

Vis kommentarer (0)
 
O-intevall Ødemørk (29.09.2018) O-intevall Ødemørk (29.09.2018)