Mellomdistanse Ørvikåsen (25.08.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Ørvikåsen
Arrangør: (Porsgrunn OL)
Land: Norge
Distanse: 4.75 km
Tid: 34:06
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 164
Planen var å løpe kontrollert hardt, men litt daue bein bidro til at intensiteten nok ble mest moderat. Fokuset var på strekkplan og bestemte retninger.

Grei start, før jeg røyk på en 45-sekunder til 2.post/R6. Formildende å se at GPSen støtter min antakelse om at posten lå litt for langt nord (omtrent i ringkanten), men jeg kunne uansett vært flinkere til å se i begge retninger da jeg kom ned myrdraget uten å se flagget.

Litt unødvendig nøling inn i 3.post/R5, der selvtilliten hadde fått en knekk etter bommen, og jeg måtte ta en diskusjon med meg selv om det var mest sannsynlig at jeg skulle dit jeg trodde jeg skulle - eller om det var mest sannsynlig at jeg uansett tok feil og dermed burde prøve noe annet først.

Videre greit til 4. og 5.post. Til 6.post/R2 hadde det nok lønt seg å ligge litt lenger til venstre mtp løpbarhet, men det virka tryggest o-teknisk å ligge oppå ryggen. Til 7.post var jeg litt usikker på hvor jeg skulle ta av fra stien.

"Spik kompasskurs" første del av 8.strekket skyldtes at jeg fikk skrudd av klokka her. Resten gikk vel egentlig greit.

Artig terreng, selv om det neppe kan kalles fint (med unntak av der det var hvitt på kartet). Om jeg ser bort fra bommen til 2.post (som delvis skyldtes feilplassert postflagg) løp jeg stort sett greit, men med litt for mye nøling innimellom.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse Ørvikåsen (25.08.2018) Mellomdistanse Ørvikåsen (25.08.2018)