Postplukk Birkenes (01.08.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Østre Mollestad
Arrangør: TJ
Land: Norge
Distanse: 3.82 km
Tid: 37:59
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 156
Økta var kanskje mer en mellomdistanse uten "langstrekk" enn en rein postplukk, men fokus var uansett på å gjennomføre slik jeg ville gjort i en konkurranse, men i roligere løpsfart.

Grei start (og ut fra startpost kan det jo se ut som noen rolige dager har resultert i mye overskudd og oppdemt energi hos GPS-klokka mi iallfall). Stort sett solid fram til 8.post, men kunne nok løpt litt mer direkte både til 7. og 8. Til 9.post var planen å ligge rett på høyresiden av kollene, og trodde også jeg lå der helt til jeg kom ut på den bratte kanten ved skrenten. Burde vært hardere med kompasset her.

Greit de to neste strekkene, og også fornøyd med første halvdel av 12.strekket, men så trodde jeg at jeg var kommet litt lenger og begynte å dra ned lia. Innså relativt kjapt at lia helte feil vei og fortsatte sørover. Kom til en sadel, og trodde da jeg var i sadelen mellom de to store kollene, men da jeg plutelig kom ned på ei flate med en kolle, innså jeg at det måtte vært sadelen mellom høydepunktet og den lille kollen oppå kollen jeg hadde passert.

Kom inn i rytmen igjen på det neste skrålistrekket, passa på å ligge høyt nok til å få søkket før posten. Også greit de to neste strekkene, før det ble en del knot mellom stien og myra midtveis på nestsistestrekket, etter at solblending bidro til at jeg ikke fant den hvite stripa inn søkket med en gang. Men avslutta iallfall med kontant løping til sistepost.
Vis kommentarer (0)
 
Postplukk Birkenes (01.08.2018) Postplukk Birkenes (01.08.2018)