Stafettrening del 1 (21.07.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Sjømannsheia
Arrangør: KOK
Land: Norge
Distanse: 3.78 km
Tid: 28:46
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 163
Gafla stafettøkt. Hadde kun planlagt å løpe moderat hardt på den siste hardøkta i ei uke med mye mengdetrening. Åpna for å løpe litt hardere hvis beina var bra (for å prøve å henge med litt lenger), men viste seg raskt at "moderat" var akkurat det beina var klare for i dag.

Grei og sikker start. Ble alene litt ut på andrestrekket, og gjorde så dagens gigatabbe. Overså det første stikrysset, og tenkte derfor at jeg var ved dette da jeg kom til det andre (slepet). Tenkte imidlertid omtrent samtidig at jeg burde løpt den venstre i stien i stedet for over, og dette gjorde at jeg ikke tok meg tid til å lese noe særlig kart videre - og at jeg heller ikke tok nevneverdig notis av at terrenget stemte dårlig med den lille kartlesninga jeg faktisk gjorde. At det ikke dukka opp noe hogstfelt, satte jeg på kontoen for "gjengroing", siden jeg allerede hadde observert flere nye hogstfelt som ikke var på kartet. Var innom og sjekka noen koller før jeg innså hva som hadde skjedd. Gikk ca. 1.45 min her.

Rimelig greit videre, før det gikk et nytt minutt på 5.post. Jeg visste jo egentlig at det var for tidlig å leite etter posten, og så selvsagt skrentene til høyre, men stoppa fordi jeg stod i et tydelig søkk med noe kolleliknende i enden. Fortsatte etter hvert fordi jeg ikke fant noen post, men innså først etterpå at formasjonene jeg så er på kartet, bare mer eller mindre totalt skjult under løypetrykken.

Kom meg greit gjennom resten av løypa fram til kartbyttet.
Vis kommentarer (0)
 
Stafettrening del 1 (21.07.2018) Stafettrening del 1 (21.07.2018)