AAOK-karusell Vegårshei (09.05.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Hommelsgård
Arrangør: Vegårshei IL
Land: Norge
Distanse: 5.54 km
Tid: 44:07
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 163
Planen var å løpe moderat hardt, fokus på strekkplan, bestemte retninger og å bevisst legge meg litt høyt for å få oversikt der dette så ut til å kunne være hensiktsmessig.

1) Greit, så posten tidlig, men tror det hadde vært bedre å løpe langs kollekanten istf nede i myra.
2) OK. Litt redd for å skli forbi nede i lia, men kom meg opp i tide.
3) Vurderte høyre, men syntes det var for mye opp og ned og småsvinger på stitråkket. Men myrdraget var jo både vått og tidvis tett, så tror høyre hadde vært best. Men grei gjennomføring.
4) Tenkte egentlig ikke dra helt ned på den store myra, men havna nå der. Begynte å mistenke at jeg lå i feil søkk opp fra myra, men hadde alvorlig følelsen av dårlig tid (fordi det føltes som det gikk tregt), og tok meg derfor aldri tid til å se skikkelig på kartet. Mistenkte at jeg var for langt til høyre, men ble overmanna av tanker om at jeg kunne være helt feil sted, og dro derfor helt tilbake for lese meg inn. Tapte totalt over 2 min på strekket.
5-7) Klarte å gjøre det enkelt og greit.
8) Unødvendig å vinkle høyre for å bli "fanga opp" av søkket.
10) Forkasta raskt venstre og rett på, og konsentrerte meg om høyrevariantene. Kunne nok vært bedre å løpe i den hvite lia ned fra 9.posten. Også dumt å dra ned på myra inn mot posten, men overvurderte søkkene før posten en smule. Dro opp litt langt venstre, men så skjermen.
11-M) Greit

En god del grei gjennomføring om man ser bort fra idiotfeilen til 4.post og at jeg gjorde for mange feilvurderinger at traséer og veivalg. Sistnevnte må helt klart jobbes med. Fysisk en tung dag med veldig seige bein, spesielt siste del. Men er ikke altfor bekymra for det foreløpig, siden det kjentes til forveksling likt sånn kroppen stort sett pleier å reagere på litt varmere vær hvert eneste år.
Vis kommentarer (0)
 
AAOK-karusell Vegårshei (09.05.2018) AAOK-karusell Vegårshei (09.05.2018)