Nordjysk 2-dages mellomdistanse (11.03.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tversted plantage
Arrangør: OK Vendelboerne
Land: Danmark
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.53 km
Tid: 35:08
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 169
Etter at ryggen fungerte overraskende bra i går, var planen i dag å prøve å løpe litt raskere. Løp rolig fram til 4.post og i moderat fart derfra. Teknisk var fokus på basis/komme inn i ting igjen etter en lang periode uten kartøkter, dvs legge en plan og gjennomføre strekk for strekk.

1) Opp ved gropa, over kollen, så høydepunktet foran posten.
2) Vurderte høyresving, men valgte rett på. Grei kontroll med koller og groper.
3) Ut på stien. Litt for hissig med å dra til høyre midtveis på strekket (tenkte jeg var kommet litt lenger). Over kollen og rett i posten.
4) Retning, traff stien, gjennom gropa etter stisvingen, over kollen og i posten. Kikka på klokka på stien før posten og så at det mangla litt på de 10 oppvarmingsminuttene jeg hadde planlagt, men bestemte meg likevel for å løpe moderat fra 4.post fordi jeg gjerne ville ha med korstrekkene til 5-6-7.
5) Retning mot kollen.
6) Ut langs ryggen, kryssa stien og langs kvisthaugen.
7) Runda kvisthaugen og retning til stien. Valgte å runde kollen inn mot posten.
8) Måtte runde noen vindfall ut fra posten. Burde kanskje fortsatt i denne retningen, men valgte å dra inn på opprinnelig plan ut søkket til stien. Retning videre forbi to koller til venstre og mot den store kollen foran posten.
9) Retning mot kollen foran posten.
10) Ut på stien, inn den lille stien, opp på ryggen og mot kollen/ryggen foran posten. Burde nok vært litt tøffere gjennom grønten ned til posten.
11) Retning og litt kontroll med stiene jeg passerte. Måtte bremse for å lese meg inn da jeg kom ut på det åpne området, men fikk raskt oversikt over hvor jeg skulle.
12) Syntes det så for grønt ut rett på. Fra det gule området retning over kollen til posten.
13) Ut samme vei, inn stien og mot kollen. Dro over kollen litt langt til venstre og fikk en liten sving.
14) På etterskudd med planlegginga og løp litt rett på før jeg så at jeg måtte til venstre. Dro inn i grønten rett etter kollen til venstre og mot enden av den store kollen.
15) Retning. Sikta meg inn på feil kolle selv om jeg så den lå litt til venstre for kursen. Skjønte kjapt at jeg var for langt til venstre, men gikk nok 20 sek her.
16) Sti, opp, runda litt grønt og mot øvre del av søkket.
17) Knota litt gjennom grønten ned til stien. Tok inn etter grøfta. Retning over kolle, søkk og opp langs rygg.
18) Fulgte et tråkk i cirka riktig retning og kom ut ved det gule området. Langs gjerdet og sikta mot høyrekanten av grøntfeltet.
19) Langs grønten til stien og så kollen derfra.
20) Retning og ut på stien.

Litt smårusk/litt på etterskudd noen steder + bom på 15.post, men egentlig bra fornøyd mtp hvor lite karttrening det har blitt siste måneden. Hadde generelt ganske bra flyt, men det hjelper jo selvsagt litt å løpe rolig og moderat i stedet for så fort man kan. Løpsformen er jo heller ikke den beste pr nå, noe som også bidro til lavere fart og dermed mer tid til orientering. Ryggen fungerte heldigvis brukbart, selv om det fortsatt mangler en god del før den kan kalles "helt bra".
Vis kommentarer (0)
 
Nordjysk 2-dages mellomdistanse (11.03.2018) Nordjysk 2-dages mellomdistanse (11.03.2018)