KOK Trimtex Coca-cola cup #3 - jaktstart (14.12.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Hæstad-Åmland
Arrangør: KOK
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.97 km
Tid: 49:46
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 171
Ville gjennomføre økta uten å gå helt i kjelleren fysisk, og hadde derfor mest fokus på solid, individuell gjennomføring. Løp ut først i Damer A, samtidig med Håvard i tet i Herrer A.

1) Ble grepet av usikkerhet og sleit med å bestemme meg for om jeg skulle ta posten fra høyre eller venstre. Det ble en dårlig høyrevariant fordi jeg ikke var tålmodig nok til å ligge langs kanten og kikke opp i søkkene til venstre etter posten, men begynte å dra opp for tidlig.
2) Stadig usikker følelse. Grei gjennomføring, men valgte en trasé som gikk altfor mye opp og ned fordi jeg ikke turte å slippe kontakten med steingjerdet.
3-15) Stigende selvtillit og bra flyt.
16) Feil i utgangen fra 15.post fordi jeg prøvde å løpe samtidig som jeg forsøkte å tre i reima på tommelkompasset igjen etter at den løsna. Skjønte heldigvis hvor jeg hadde havna da jeg konsentrerte meg om kartet igjen. Litt nøling inn mot posten fordi jeg først trodde jeg løp inn et søkk lenger øst.
17-7-8-9-10-11) OK gjennomføring. Ble tatt igjen av herre-teten mot 10.post, og lå på halen av gruppa ved runding.
12-13-14-4) Ble alene igjen da vi kom inn i skogen, og gjennomførte greit videre. Ble løpende delvis sammen med Asgeir på strekket til 4.post.
5-6) Stødig og greit.
18) Gjennomførte planlagt utgang fra posten, men valgte så å følge stien forbi kollen fordi myra var veldig våt ved stisvingen. Tenkte jeg skulle optimalisere traséen fra sist ved å treffe søkket mellom kollene før det åpne området. Men endte i stedet med at jeg ble med Asgeir på en knotete ekstrasving. Ble forbiløpt av Vegard mens jeg knota i den grønne flekken. Irriterende.
19) Ble passert av Seb også, og lå i rygg på ham med god kontroll opp mot posten.
20) Syntes Seb dro for mye venstre ut av posten. Dro selv litt mye høyre, men kom inn på sporet igjen og løp bra inn mot posten, der jeg igjen plutselig stempla rett bak Vegard, Asgeir og Seb.
21) Planen var rett ut på stien. Derfor utrolig irriterende at jeg ble med de andre ned mot grøfta før jeg innså at de fortsatte i helt feil retning. Kom meg ut på stien, noe som lønte seg såpass at jeg igjen befant meg midt i klynga på posten. Men dermed kan man vel konkludere med at en god sjanse til å få ei luke gikk tapt her...
22-M) Lå på halen av klynga. Gassa på litt fordi jeg ante ei lykt til et stykke bak.

Dårlig start, men deretter mye OK (bortsett fra kompassreparasjonsfeilen på vei ut av post 15) fram til jeg ikke klarte å holde godt nok fokus på eget løp da det dukka opp mer folk i avslutninga. Innser at jeg burde hatt en klarere strategi for hvordan jeg skulle håndtere jaktstart-aspektet ved løpet. Hadde en hovedstrategi om en god individuelle gjennomføring, men med noen vage tanker om å gå litt mer inn i jaktstart-modus i avslutninga. Men mangla rett og slett en plan for hvordan dette eventuelt skulle foregå.
Vis kommentarer (0)
 
KOK Trimtex Coca-cola cup #3 - jaktstart (14.12.2017) KOK Trimtex Coca-cola cup #3 - jaktstart (14.12.2017)