Retning/forenkling Tretjønn (07.12.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Tretjønn
Arrangør: TJ
Land: Norge
Distanse: 5.49 km
Tid: 60:23
Gj.sn. HR: 121
Maksimum HR: 152
Fokus på retning og blikkbruk. Meninga med knekkene på streken mellom postene var at man skulle bruke detaljene her som sjekkpunkt/siste sikre underveis.

Stadig litt dunkelt kartlys ved start, og satsa på å løpe mot midten av ringen og se etter et søkk. Det funka dårlig, havna nede ved kollen og måtte snu. Samme taktikk til 2.post, men da jeg hadde passert steingjerdet, fikk jeg ingenting til å stemme med søkk med kolle bak. Innså at jeg ikke kunne fortsette slik, og dro tilbake til 1.posten for å nullstille. Trodde jeg var nøye med retningen nå, men GPSen er ikke enig... Stoppa rett etter steingjerdet denne gangen (siden jeg kom til samme sted og ikke hadde forstått kartet sist), og synfarte meg detalj for detalj nedover lia. Forsåvidt tilfredsstillende å få ting på plass til slutt, men hadde nok vært bedre tidbruk mtp retningsløping å fortsette tidligere.

Brukte et par strekk videre på å gjenvinne selvtilliten, men resten av økta ble egentlig ganske bra. Jobba mye med å få opp blikket og se spesielt etter detaljene i strekknekkene. En liten parallellfeil til 5.post (så et søkk jeg trodde var det under streken), en liten MP på 7.posten (som jeg mistenke på 8.strekket). Burde lagt meg mer til venstre mot 14.post og nølte litt inn i 24. Løp forøvrig 17-18-sløyfa feil vei.
Vis kommentarer (0)
 
Retning/forenkling Tretjønn (07.12.2017) Retning/forenkling Tretjønn (07.12.2017)