Retning (hvitt kart) Smørheia (28.11.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Smørheia
Arrangør: TJ
Land: Norge
Distanse: 4.79 km
Tid: 49:41
Gj.sn. HR: 141
Maksimum HR: 166
Fokus på utgangsretning, knekkpunkt og blikkbruk.

Bra start. Fikk en knekk i knekkpunktet ved kolle/myrdrag på 2.strekket, men leste meg inn på kollen ved posten. OK videre til 3., 4. og 5., før en kraftig smekk på fingrene til 6.post. Tok meg nok litt for liten tid til utgangsretningen her, og klarte aldri rette opp det gale utgangspunktet. Mistenke etter hvert både at jeg var for langt ned og forbi posten, men fortsatte til jeg leste meg sikkert inn på skrentene i sør.

Videre ok fram til 11.post, før jeg tydeligvis sikta skjevt mot toppen av kollen på 12.strekket. Retta riktignok opp kursen på toppen, men var da allerede for langt til høyre, og fikk en liten høyresving til da jeg løp bortom noe jeg trodde kunne være høydepunktet.

Full skjerpings og ok avslutning. Totalt sett ei langt bedre økt enn forrige retningsøkt, men fikk demonstrert viktighetene av utgangsretning. Ser også at jeg har en klar tendens til høyresvinger på strekkene, men at dette tydeligvis er såpass bevisst/innarbeidet at jeg stort sett svinger meg greit inn igjen.
Vis kommentarer (0)
 
Retning (hvitt kart) Smørheia (28.11.2017) Retning (hvitt kart) Smørheia (28.11.2017)