O-intervall Lille Toreheia - drag 5 (25.11.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Kvaase
Arrangør: Håvard
Land: Norge
Distanse: 1.25 km
Tid: 11:11
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 163
1) Rask med utgangsretninge, men deretter litt på etterskudd fordi jeg var litt usikker på hvilken kolle jeg skulle til, og måtte finlese den inn i forhold til myra.
2) Retning, over kollen og opp søkket.
3) Retning fram til søkket før ringkanten. Litt nøling inn i posten fordi post-kollen var høyere enn jeg hadde forestilt meg, så jeg måtte finlese kartet for å sjekke om det var rett.
4) Ut søkket og opp i neste søkk.
5) Ut søkket og retning. Bruke kollen til høyre som støtte.
6) Langs lia. Prøvde å peile meg inn i forhold til dalen til venstre og den store kollen til høyre.
7) Retning mot søkket før posten. Måtte litt zikzak rundt brakekratt og kom litt langt til venstre, men korrigerte meg greit inn.
8) Retning over kollen. Trodde jeg skulle se søkket med steinen da jeg kom over toppen, så ble en liten stopp nede i søkket for å bekrefte at jeg skulle til høyre.
9) Myr, kolle til høyre, myr og så etter riktig ås. Hadde ei luke jeg tenkte jeg burde klare å holde, men så ble jeg usikker på om det var skrent eller høydepunkt som var postdetaljen (litt dårlig sentrert ring på løpskartet). Nølte derfor såpass at jeg iallfall fikk bekrefta at det var høydepunktet vi skulle til. Igjen litt irriterende defensiv inn mot mål, men stempla iallfall inn mer eller mindre likt med Håvard.

Totalt sett ei økt med mye bra teknisk gjennomføring. Synes mange steder jeg klarte å kombinere enkel plan, retningløping og det å kikke etter traséer. Men fortsatt litt å jobbe med for å få opp suksessprosenten enda mer, og litt irriterende at jeg et par steder blir defensiv i avslutningen fordi jeg ikke har trua på at det vil gå. Hadde håpe på litt bedre bein så jeg kunne utnytta gutta til å få dratt opp tempoet enda mer i perioder, men på den annen side var det tross alt veldig bra å ha andre løpere rundt for å orke å holde godt trøkk på en litt middels dag fysisk.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Lille Toreheia - drag 5 (25.11.2017) O-intervall Lille Toreheia - drag 5 (25.11.2017)