KOK-nattog (23.11.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Bymarka
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 8.31 km
Tid: 72:36
Gj.sn. HR: 145
Maksimum HR: 160
Rolig fellesstart m/gafling og u/postmarkinger. Fokus på sikker stafettløping: Ha kontroll over eget løp og gjøre egne valg, men også utnytte de andre løperne.

1) I køen. Visste, som løypelegger, at førsteposten ikke var gafla.
2) Greit første del. Men deretter mye surr: Missa stien inn til venstre pga litt ny hogst. Kutta dermed inn uten å vite helt hvor jeg var, og da jeg endelig leste meg inn på den andre stien, var det like greit å løpe rundt. MP på posten, som jeg skjønte da jeg om over i den neste myra på 3.strekket.
3) OK
4) Stoppa for tidlig.
5) Vurderte venstre som nok hadde vært like greit. Bom på posten pga trodde jeg løp på stien etter å ha kommet ned stupene.
6) OK
7) OK bortsett fra liten sving inn i posten.
8) OK, men hadde tenk (og hadde kanskje vært bedre) å ligger litt lenger til høyre inn mot posten.
9) OK
10) Litt nøling inn i posten.
11) Dårlig utgang. Tenke stien skulle gå i det første søkket jeg kom til.
12) OK, bortsett fra at jeg tok av fra stien littegrann seint etter et skolisseknytestopp.
13) Bra flyt.
16) Siden jeg ikke hadde sett noen løpere de siste strekkene, antok jeg at løperne jeg hadde løpt mer eller mindre sammen med fra 2.-8.post hadde kutta. Visste ikke hvor langt bak den første gruppa jeg lå, så valgte å kutte 14.-15. for å se om jeg så noen andre løpere igjen. Begynte å se noen andre lykter igjen midt ca. midt på strekket.
17) Dårlig utgang fra 16.post. Mulig jeg heller burde dratt ned mellom stupene.
18) OK

Rufsete start, men mye bra etter 5.post. Burde kanskje blitt med gruppa til 2.post, men var litt heldig med at det var flere som ikke gjennomførte optimalt der. Orienterte mye selvstendig bortsett fra helt i starten, men så folk nesten hele tida fra start-8. og noe på slutten igjen.
Vis kommentarer (0)
 
KOK-nattog (23.11.2017) KOK-nattog (23.11.2017)