Mellomdistanse Våler-Varde (17.11.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Våler-Varde
Arrangør: NOF
Land: Norge
Distanse: 4.43 km
Tid: 31:51
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 172
Hardøkt. Fokus på solid teknisk gjennomføring: Enkle planer, retning, opp med blikket, ligge på forskudd.

1) Så kollen i ringkanten til høyre tidlig, og brukte denne til å lokalisere posten.
2) Litt usikker før jeg fikk tak på myr før posten og kollepartiet posten lå på.
3) Var litt usikker på om det ble for mye på tvers midt på strekket, men følte jeg fant gode traséer hele veien og hadde god flyt.
4) Kikka etter skrenten ved posten. Litt usikker på om det var riktig skrent jeg så, men det var det.
5) Retning mot kollen i ringkanten.
6) Slak høyresving for å unngå skrentrekka på tvers. Så skjermen på lang avstand.
7) Litt usikker på eksakt hvor jeg dro opp den siste bakken, men så skrenten før posten, og var dermed temmelig sikker på at skjermen ville dukke opp.
8) Planen var en slak høyresving, men ble plutselig redd for at jeg var for langt til høyre, og dro mot venstre. Idiotisk, siden jeg var riktig i utgangspunktet. Ble nå altfor mye opp og ned, og tapte innpå halvminuttet.
9) Dro høyre for å unngå stupet, men tok nok litt hardt i.
10) Retning og kikke etter kollene.
11) Brukte de store kollene, og følte jeg løp bra bortsett fra totalbom i passeringa av stuprekka midtveis. Måtte litt opp igjen for å komme ned, og gikk nok innpå et nytt halvminutt her.
12) Dårlig strekk. Burde for det første dratt mer venstre ut av posten i utgangspunktet. Trodde i tillegg jeg kryssa stien ved den åpne myra, og fikk litt ekstra kaving på tvers. Retning fra stupet og kikka etter åpent område til venstre inn i posten. Tapte 35-40 sek(?) her.
M) Burde fortsatt rett fram under skrentrekka.

Stort sett solid gjennomføring fram til 7.post, men deretter altfor ujevnt. 8., 11. og 12.strekkene er de som spesielt trekker ned. Irriterende å ikke fullføre en lovende start, men likevel såpass manga delelementer som satt brukbart hele/deler av løpet at det langt fra er grunn til krisestemning på denne tida av året. Strekkplanlegging, ligge på forskudd inn/ut av post og blikkbruk er elementer jeg synes jeg gjennomførte bra iallfall deler av økta.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse Våler-Varde (17.11.2017) Mellomdistanse Våler-Varde (17.11.2017)