Graneløpet (05.11.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Granestua
Arrangør: IK Grane
Land: Norge
Disiplin: Fellesstart
Distanse: 6.33 km
Tid: 54:13
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 169
Endte i kortløypa etter å ha kjent en del til min vonde venstre hamstring etter Kortgubben sist helg. Følte meg heller ikke 100% pigg før løpet, men såpass bra på oppvarminga at jeg valgte å løpe, dog ikke bedre enn at jeg holdt intensiteten ganske moderat.

1) OK
2) God kontroll, ikke bra trasé. For mye opp og ned.
3) Parallellfeil etter det flate området (feil søkk), burde da endra planen og tatt posten fra venstre.
4) Hadde fått ei lita luke til en annen løper på strekket før, og var ivrig etter å ikke miste denne. Stressa derfor litt for mye da jeg kikka på strekket, og tok en beslutning uten å ha skikkelig oversikt over strekket. Trodde bl.a skrentrekka jeg passerte et stykke etter det lille vannet, var en sti. Og overså en av stiene inn mot posten på rundtveivalget til venstre. Tror egentlig dette hadde vært bra veivalg. Gjennomførte greit, men oppdaga feiltolkningene underveis på strekket, og ble selvsagt irritert på meg selv for det.
5) Sier bare huff... Burde for det første løpt mer høyre i starten av strekket. Planen var å bruke sti/søkk til høyre siste del av strekket, men etter å ha sett Marius P (som løp langløypa) ta inn ved den store myra, tenkte jeg at det sikkert var mye smartere enn min plan. Det var det ikke.
7) Burde løpt mer rett på. Ble som det ble pga ny hogst.

Må rett og slett får opp kompetansen, og ikke minst selvtilliten, på veivalgsuttakning. For øyeblikket er det slik at fordi jeg vet jeg er dårlig til dette, blir hvert dårlige veivalg jeg tar en negativ bekreftelser, jeg blir enda mer usikker, og begynner å ombestemme meg etc (som på 5.strekket). Og det lønner seg jo som oftest enda mindre.
Vis kommentarer (0)
 
Graneløpet (05.11.2017) Graneløpet (05.11.2017)