Nattløpet i Grimstad (27.10.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Fevikmarka
Arrangør: IL Imås
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 4.99 km
Tid: 46:11
Gj.sn. HR: 137
Maksimum HR: 156
Løp i rolig flytfart. Fokus på strekkplanlegging, dvs ligge på forskudd og lage gode, enkle mentale bilder av strekkene.

Grei start. Dårlig retning ut til veien til 3.post, og ble usikker på hvor jeg var fordi jeg syntes veien gikk så bratt ned i nordøst. Greit videre til 5.post. Tapte minuttet til 6.post, hovedsaklig på at jeg ble liggende for langt til høyre mot stupet midtveis, og endte med å klatre ned for tidlig, samt også litt nøling før posten fordi jeg syntes søkket foran kollen var mye større enn forventa.

Bra til 7., før det ble en gradvis høyredreining på strekket til 8.post. Bra valg å løpe rundt til 9.post. Greit til 10., bortsett fra at jeg satte meg fast ved grøfta i starten. Tapte litt på å dra ned i stedet for opp da jeg traff skrentene midtveis på 12.strekket. Greit resten.

Noen feil for mye, men generelt ganske bra følelse ellers. Fornøyd med strekkplanlegginga på mange strekk, men på de tre dårligste strekkene (3., 6. og 8.) var det en kombinasjon av for dårlig retning og for dårlig bilde av strekket som var hovedårsaken til tidstapene.
Vis kommentarer (0)
 
Nattløpet i Grimstad (27.10.2017) Nattløpet i Grimstad (27.10.2017)