Selvtegna kart Årkvisla (24.10.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Hvalsdammen
Land: Norge
Distanse: 4.63 km
Tid: 44:26
Gj.sn. HR: 123
Maksimum HR: 146
H60-løypa fra Drammensløpet 2015. Vanlig opplegg, men hakket mer utfordrende enn sist fordi jeg tegna kartet dagen før, og dermed hadde karthusken fra tegninga mindre ferskt i minne.

Ytterst fristende å kutte vekk det første mislykka forsøket... Hadde rett og slett ingen lyst til å løpe ned blant de søkkvåte, iskalde grantrærne i søkket, og fulgte i stedet et fint tråkk jeg vel kanskje håpa kunne bringe meg rundt dette. Også fristende å ta fram reservekartet, men motstod denne fristelsen, og kom til at det mest fornuftige var å løpe helt tilbake til start, en beslutning jeg stod ved også etter å ha lest meg inn i myra på vei tilbake.

Andre forsøk gikk heldigvis langt bedre (men ble nødvendigvis også både våtere og kaldere). En liten usikkerhetsstopp på 4.strekket, da jeg ikke så pytten/myra med en gang (delvis skjult av kvist). Kunne nok runda litt mer inn mot 10.post. Dessverre en krok til sistepost, der jeg ble mer opptatt av å se etter kurveformasjonen jeg hadde tegna inn foran posten enn å se på kompasset.
Vis kommentarer (0)
 
Selvtegna kart Årkvisla (24.10.2017) Selvtegna kart Årkvisla (24.10.2017)