KM natt VAOK/AAOK (13.10.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sandnes skole
Arrangør: IF Trauma
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.02 km
Tid: 39:00
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 171
Det er stadig tidlig i nattsesongen, så fokus var på å ligge på forskudd med å lage gode, enkle planer og å stole på kompasset.

Greit til 1.post, og god kontroll, men litt knotete gjennomføring videre til 2.posten. Sleit litt med å bestemme meg for veivalget til 3.post, og løp altfor mye zikzak i starten, men siste del av strekket gikk greit. På den første sommerfuglvingen sleit meg med å få de gode, rett linjene både til 4. og 6.post, mens jeg la igjen 30 sek på 5.posten fordi jeg ble liggende under feil skrentrekke.

Så kom dagens (eller nattas) store blemme, som vel starta med at jeg fikk en sleiv inn i 6.posten og dermed var litt på etterskudd med planlegginga videre. Om jeg videre tolka 8-tallet som et 6-tall, 7-tallet som et 9-tall eller bare generelt var for sløv, veit jeg ikke. Men jeg satte iallfall kurs direkte mot 8.posten uten å ta den dobbeltsjekken jeg husker jeg gjorde både på vei til 4. og 14.post. Da jeg heller ikke reagerte på at kodene (54-55) kom i feil rekkefølge (hadde hatt 44-43 på på første sommerfugl, uten at jeg veit om det hadde noen betydning), var den store tabben et faktum. Men selv merka jeg bare at flyten teknisk bedra seg litt på denne sløyfa.

Videre gikk det for det meste greit, og følte generelt at jeg klarte å være mer bestemt, lå mer på forskudd og hadde bedre flyt i løpinga enn første del. Unntakene var til 13.post, der jeg vurderte å løpe rundt, men i stedet knota meg skikkelig fast i grønt/skrent rett på, og til 18.post, der jeg tok av stien litt for seint og tapte 30 sek.

Siden postenes orden, i motsetning til faktorenes, ikke er likegyldig, endte det selvsagt med en DSQ i mål. Men når jeg ser bort fra stryk i kontorarbeidet, kan jeg vel oppsummere med at det ble litt for lite bestemthet og for mye knot første del, mens jeg stort sett er fornøyd med gjennomføringa etter 9.post.
Vis kommentarer (0)
 
KM natt VAOK/AAOK (13.10.2017) KM natt VAOK/AAOK (13.10.2017)