VM-samling#2 - Retning Piparini (28.08.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Piparini
Arrangør: NOF
Land: Latvia
Distanse: 8.52 km
Tid: 69:06
Gj.sn. HR: 130
Maksimum HR: 147
Fokus på retningsløping, dvs ikke nødvendigvis ligge dønn under streken, men komme seg fram i mest mulig riktig retning m/noen sjekkpunkter underveis + bruke blikket til å velge gode mikrotraséer. Må si økta føltes bedre enn den ser ut på GPS-en. Så hovedkonklusjonen er vel at det fortsatt er forbedringspotensiale, men stort sett bra nok til å finne postene greit.

Eller greit fram til 9.post med unntak av at jeg tok en litt unødvendig venstrekorreksjon inn i 2.post og at jeg var treg til å korrigere på 6.strekket (så stikrysset midtveis).

Til 10.post runda jeg litt til venstre for noen vindfall inn mot posten. Burde derfor skjønt at jeg skulle til høyre istf venstre da jeg traff myra (men havner oftest for langt til høyre). Dro ut på stien for å lese meg inn, men måtte ned mot vekstgrensa for å finne et sikkert holdepunkt. På vei tilbake langs myra løp jeg ganske raskt på et merkebånd, men kan jo se ut til at dette ikke var postdetaljen likevel. På 11. strøk jeg forbi myra uten å se merkebåndet, men gadd ikke dra tilbake.

Inn i 15.post trodde jeg at jeg så avgrensningen på grøntområdet, men det var det tydeligvis ikke. 16.posten gikk jeg mer eller mindre rett i, men ble stående 10m fra gropa fordi merkebåndet hadde falt ned.

17-18-19 var utfordingen vel så mye å komme seg gjennom bushen som å holde retningen, så fornøyd med at jeg traff rett i disse.
Vis kommentarer (0)
 
VM-samling#2 - Retning Piparini (28.08.2017) VM-samling#2 - Retning Piparini (28.08.2017)