Utforpostplukk og motbakkelinje fra Krossen (10.08.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Bymarka
Arrangør: KOK
Land: Norge
Distanse: 5 km
Tid: 46:09
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 166
Moderat hardøkt med samme fokus som på førsteøkta: Inngang/utgang + blikkbruk.

Kom litt langt ned til 1.posten. Deretter greit fram til 11.post. Feilen der starta med at jeg "glemte" kollen i ringkanten, og dermed begynte å leite etter posten for tidlig. Videre dårlig retning til 12.post, før resten av første del gikk greit. Bortsett fra en trynings i myra på vei til 14.post, der kartet fikk seg et realt bad. Ble litt bekymra for resten av økta, men kartet overlevde brukbart takket være at det var skrevet ut på solid papir.

Finleste ikke på motbakkelinja, men var iallfall godt innafor synsavstand hele veien.

Videre en liten krok inn i 18.post. På 20.posten fant jeg aldri skjermen, men kom til slutt til at jeg måtte være omtrent midt i ringen. Dro også ned litt tidlig til 22.post + at jeg ble stående noen sekunder i feil ende av grønnflekken ved posten. Greit resten.

Totalt sett ganske fornøyd med økta, selv om det ble noen småsvinger. Utforpostplukk i dette terrenget blir veldig intensivt teknisk, også fordi det tidvis er veldig krevende løpsmessig. Føler jeg har en del å gå på mtp å bruke blikk/gjøre trasévalg for å ta meg effektivt fram i slikt terreng, og dermed veldig bra og nyttig med slike økter.
Vis kommentarer (0)
 
Utforpostplukk og motbakkelinje fra Krossen (10.08.2017) Utforpostplukk og motbakkelinje fra Krossen (10.08.2017)