KOK sommercup #8 (08.08.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Baneheia
Arrangør: Brage og David
Land: Norge
Distanse: 4.76 km
Tid: 34:40
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 166
Løp moderat hardt med fokus på strekkplanlegging og å være bestemt inn i postene (spesielt overgang sti-terreng).

Grei start. Her er det egentlig noen nye stier, men har tegna inn løypa på et gammelt kart. Også greit videre fram til 5.post. Var litt sløv med å holde retning til 6.post. Nøling/småsleiver inn i 7., 8. og 9. Dagens parallellfeil til 11.post - planen var å løpe opp til den grå kollen sørøst for bygningen (som på dagens kart er redusert til spesiell detalj og er en gapahuk). Leste meg til slutt inn på 13.posten. Trodde jeg skulle innom 11.igjen på vei til 14., men tapte vel egentlig bare den tida det tok å kravle ut og inn av krattet der posten lå. Greit resten.

Bommen på 11.post viste vel ellers et godt eksempel på noe av det jeg må jobbe med framover. Etter helgas Night Hawk-fiasko har jeg funnet ut at jeg må innarbeide mer konstruktiv atferd både når jeg blir usikker og når jeg oppdager at ting ikke stemmer. Når jeg blir usikker, har jeg en lei tendens til litt for raskt å konkludere med at jeg er et helt annet sted. Oppgaven her blir at, så sant ingenting klart tyder på at jeg er feil, skal jeg prøve ut det mest sannsynlige alternativet først (at jeg er der jeg har planlagt å være). Sikkert selvfølgelig for de fleste - men altså ikke for meg.
De gangene jeg havner på feil sted, har jeg så en lei tendens til å være litt for opptatt av her og nå, og finner meg steder på kartet som likner terrenget jeg har rundt meg - men dessverre uten å ta hensyn til sannsynligheten for at jeg faktisk har kommet meg til dette stedet. Oppgaven her blir altså å se litt mer på historikken - hvor kommer jeg fra og hva har jeg faktisk passert?
I og med at jeg fortsatt er i startgropa med å jobbe med disse tingene, var det derfor i dag egentlig mest artig at de to første gangene jeg prøvde å lese meg inn igjen på vei til 11.posten, viste klassiske eksempler på fantasifulle steder jeg antok jeg kunne være - men egentlig vanskelig kunne ha kommet meg til.
Vis kommentarer (0)
 
KOK sommercup #8 (08.08.2017) KOK sommercup #8 (08.08.2017)