KOK sommercup #7 (01.08.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Strai
Arrangør: Kristian, Marius og Marius
Land: Norge
Distanse: 5.06 km
Tid: 40:00
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 165
Løp moderat hardt med fokus på strekkplanlegging og forenkling/gode mentale bilder inn i postene.

1) Trodde jeg løp opp på kollen litt lenger til venstre, så det ble en liten ekstrasving.
4) Planen var å ligge litt til høyre for streken fram til den siste stien. Men ble løpende for lenge i den første myra, og deretter ble det hele ganske planløst... Men burde jo egentlig brukt stiene til høyre for streken. Beslutningen om å løpe rett på var basert på at terrenget hadde vært ganske fint på de første 3 strekkene, mens stiene mellom 2. og 3. post var fulle av gras.
6) Kunne kanskje løpt mer rett på ut fra posten, men var også greit å utnytte sti/slep over hogsten. Liten sving inn i posten da jeg trodde jeg hadde sett skjermen (men var visst ei o-drakt jeg så).
7) Kikka på venstreveivalget, men tror rett på var bra. Men klatra kanskje litt unødvendig langt opp over den siste kollen.
8) Vinkelen midtveis på strekket skyldtes at jeg holdt kartet 90 grader feil - men heldigvis vanskelig å ikke oppdage dette temmelig raskt i ei såpass bratt li.
11) Tenkte jeg måtte passe på å ikke skli for langt ned, men tok nok litt hardt i.

Om jeg skal evaluere økta etter fokuspunktene, er jeg fornøyd med de fleste posttagningene. En plan hadde jeg også for alle strekk - iallfall i utgangspunktet. Gjennomføringa til 4.posten står til stryk, men ellers var det vel greit nok.
Vis kommentarer (0)
 
KOK sommercup #7 (01.08.2017) KOK sommercup #7 (01.08.2017)