O-intervall Ødemørk (19.11.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Skaran
Land: Norge
Distanse: 4.61 km
Tid: 37:48
Gj.sn. HR: 90
Maksimum HR: 91
Fokus på å bruke tydelige detaljer i orienteringa og være flink til å få opp blikket for å se disse tidlig. Løype fra Fossums kartarkiv.

Intervall 1:
1) Litt usikker inn mot førsteposten, delvis fordi det var litt tett og uoversiktlig, og kanskje også litt pga "kartbyttet" på strekket.
2) Følte jeg hadde brukbar kontroll, men mye tyder på MP...
3) Bra til ringkanten, men igjen ble jeg litt usikker fordi det var litt uoversiklig (tett) inn mot posten.
4) Dårlig retning.

Intervall 2:
OK gjennomføring. Eneste store ting å pirke på, er at jeg løp meg fast i noen vindfall på vei ut fra post 5.

Intervall 3:
Igjen OK. Postdetaljene både på 7., 8. og 9. post var av typen små og utydelige. Var flink til å konkludere kjapt og komme meg videre på de to første, mens jeg nølte litt unødvendig ved 9.posten.

Intervall 4:
Enkelt til 11.post. 12.strekket var av dagens litt mer krevende å effektivisere, men syntes jeg løste det greit ved å bruke kanten som kommer inn sørfra til å lede meg inn mot posten og aktivt kikke etter steinen litt før ringkanten mens jeg løp.

Intervall 5:
OK.

Etter et litt dårlig første drag, synes jeg at jeg gjennomførte brukbart resten av økta. Synes strekkplanlegging og utvelgelse av detaljer å orientere på gikk ganske bra. Men føler det er en del å gå på mtp å få opp blikket for å være enda mer på forskudd ikke bare på kartet, men også i terrenget. Følte også jeg lå litt på etterskudd med postutgangene noen steder, men tror dette også hadde litt sammenheng med at postdetaljene ofte var små og utydelige, og dermed vanskelig å "spikre" eksakt på lang avstand, selv om jeg jevnt over hadde god kontroll på omtrent hvor de skulle dukke opp.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall Ødemørk (19.11.2016) O-intervall Ødemørk (19.11.2016)