Mellomdistanse Jonsered (13.11.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Aspen
Arrangør: 10mila 2017
Land: Sverige
Distanse: 5.75 km
Tid: 49:36
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 166
Planen var ei moderat hardøkt med fokus på å finne tydelige detaljer til å forenkle strekk/poster.

1) Ble frista til å gjøre det maks enkelt og løpe rundt. Men løp og tenkte at det hadde vært litt for defensivt.
2) Bra lenge, og hadde til og med sett meg ut riktig postdetalj - da jeg plutselig fikk for meg at skulle lenger til høyre. Fikk dermed en irriterende sving.
3, 4 ,9 og delvis 8) Mangla skikkelig plan og gjennomførte det som faktisk var planen dårlig. Glei stadig for langt ned, og gjorde i tillegg en grov parallellfeil med skrentene til 9.post.
10->M) Langt bedre gjennomføring, og fikk jobba med dagens fokus. Men null futt i beina, så gikk temmelig seint likevel. Et par mindre feil mot slutten (prøvde å spare en kurve til 16.post + løfta ikke blikket godt nok og så stikrysset til 17.)

Fram til 9.post kan ikke økta kalles annet enn dårlig. Jeg er litt usikker på hvorfor ei økt der jeg egentlig følte meg bra fokusert og konsentrert på start, fikk en så dårlig åpning. Jeg tror delvis jeg hadde tenkt litt for mye på hvordan jeg skulle jobbe med fokuspunktet mitt i terreng mer a la det vi møtte siste del av løypa (og dermed ble litt tatt på senga av så mye skråli - men det bør jeg jo takle). I tillegg spilte kanskje tunge bein og et par beslutninger jeg ikke klarte å la være å irritere meg litt over inn (men dette bør jeg jo helt klart også takle). Uansett irriterende å løpe så dårlig, og jeg tror jo egentlig jeg veit hvordan jeg skal finne greit fram også i slikt terreng. Men iallfall positivt at jeg klarte å skjerpe etter 9.posten.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse Jonsered (13.11.2016) Mellomdistanse Jonsered (13.11.2016)