Brosviksåta, Downhill (MapAnt) (29.07.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Brosviksåta
Distanse: 10.85 km
Tid: 106:56
Planen i forkant var å løpe en ekstra sløyfe sør for toppen, men siden tåka var så tykk snudde jeg på vei til 2. post og tok kun downhill-løypa. Tåka preget økta i varierende grad frem til 15.post, noe som forklarer mesteparten av de dårlige retningene og mp-ene. Har aldri løpt på mapant kart før, så økta var hovedsakelig en test.

Mp til 9 og 11 pga tykk tåke og dårlig sikt. Skrentområdet jeg stoppet ved før 10 manglet et vann. Både sør og nord for 13. post var det vann som ikke var markert på kartet. De var kun markert som flater. Begynte 14-15 bra men sklei ut midtveis fordi jeg ikke forsto kurvebildet og tåka ødela. Kroken til 20 forklarer jeg med at jeg møtte hjort og rødrev, så jeg dreit litt i å lese kartet.

Løypa var lagt med tanke på tåke- og skyfri himmel, så ikke ideelt men gøy uansett. Følte at mye av de mindre skrentene blendet inn med bratt berg. Noen småvann og kraftlinja som er tegnet på kartet manglet i tillegg. Kun åpent berg frem til 14 da det gikk over til myr/høyt gress. Alt i alt et fint område som sikkert er mye finere med klar himmel :)
Vis kommentarer (0)
 
Brosviksåta, Downhill (MapAnt) (29.07.2020) Brosviksåta, Downhill (MapAnt) (29.07.2020)